Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 στην Άρτα

Μοιράσου το

Το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 στην Άρτα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αίας Άρτας, τον Δήμο Αρταίων και την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) υπό την έγκριση της FIBA, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 1 Ιουλίου 2022.

Στην πλατεία Σκουφά μπροστά από τον εμβληματικό Βυζαντινό Ιερό Ναό της  Παρηγορήτισσας στήθηκε ένα γήπεδο μπάσκετ για όλους τους αθλητές και φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, για μια γιορτή παρέα με την πορτοκαλί «θεά».

Πρεσβευτής του τουρνουά  ήταν ο Μιχάλης Κακιούζης,  πρώην Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, Φιναλίστ του Παγκοσμίου  Κυπέλλου το 2006 και νυν προπονητής, ο οποίος όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα πλήθη.

Για τις ανάγκες του τουρνουά και λόγω των καιρικών συνθηκών χρησιμοποιήθηκαν τρία γήπεδα μπάσκετ συνολικά, με το κύριο event να πραγματοποιείται στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Σκουφά, με υποδομές και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

Η διοργάνωση προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αγωνιστούν και διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα, όπως χαρακτηρίζεται το 3Χ3.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 24 ομάδες όλων των ηλικιών κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Ακολουθήστε μας στα Social