Γιώργος Στύλιος – Νέα χρηματοδότηση 441.000 ευρώ στους Δήμους της Άρτας

Μοιράσου το

Με συνολικό ποσό 441.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της Άρτας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους.

Με συνολικό ποσό 441.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της Άρτας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Η κατανομή ανά Δήμο έχει ως εξής: Αρταίων: 277.000 ευρώ, Νικολάου Σκουφά: 87.000 ευρώ, Γεωργίου Καραϊσκάκη: 44.000 ευρώ, Κεντρικών Τζουμέρκων: 33.000 ευρώ. Αυτό προβλέπεται σε σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία, θα επιχορηγηθούν οι Δήμοι όλης της χώρας με συνολικό ποσό ύψους 90.000.000 ευρώ.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, δήλωσε: «Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας της, η οποία έχει σημαδευθεί από μεγάλες διεθνείς κρίσεις, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε όλους τους πολίτες, με γενναίες παρεμβάσεις. Στηρίζοντάς τους με εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις των κρίσεων αυτών. Ειδικότερα, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, η νέα έκτακτη χρηματοδότηση 441.000 ευρώ στους Δήμους της Άρτας θα τους βοηθήσει να καλύψουν μέρος του αυξημένου ενεργειακού κόστους που προκαλεί η εισαγόμενη ενεργειακή κρίση. Μένουμε πιστοί σε ό,τι έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες της χώρας μας. Το είπαμε. Το κάναμε».

Ακολουθήστε μας στα Social