Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη – Οι τελευταίες πληροφορίες

Μοιράσου το

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας. Θύμα ο 75χρονος πεθερός του ο οποίος μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο δράστης νωρίς το απόγευμα είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο- και σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δράστης, αμέσως μετά την δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Ακολουθήστε μας στα Social